OM LOCOBASE® REPAIR

Locobase® REPAIR är en specialkräm som snabbt och effektivt reparerar torr och sprucken hud. Till skillnad från många andra krämer som lägger sig på hudens yta och nöts bort på ett par timmar, tillför Locobase® REPAIR hudidentiska barriärfetter som tränger ner i huden och frigörs när det behövs. Krämen verkar direkt vid applicering och upp till 24 timmar. Fri från parfym, parabener och färgämnen men full av sådant som gör huden glad.

Locobase® REPAIR finns i tuber á 30 g och 100 g, säljs på apoteken
 och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

Locobase® REPAIR är en produkt från Astellas Pharma, ett läkemedelsföretag med mer än 25 års erfarenhet av att tillverka medicinska hudvårdsprodukter.


Locobase Repair
SÅ ANVÄNDER DU LOCOBASE® REPAIR
Smörj in utsatta hudområden en gång om dagen (oftare vid behov) och gärna på kvällen eftersom det ger krämen god tid till att verka. Kom ihåg att vår kräm är mycket dryg, en liten klick räcker långt. Locobase® REPAIR kan användas på torr, fnasig och sprucken hud på hela kroppen, inklusive fötter och ansikte, och även om du har eksem eller på annat sätt särskilt känslig hud.

VAD BETYDER MÄRKNINGEN?
Locobase® REPAIR är märkt med Astma- och Allergiförbundets Svala, vilket betyder att förbundet rekommenderar vår produkt till astmatiker och allergiker. Märkningen indikerar att produkten är ”fri från allergen, parfym och irriterande ämnen i sådan mängd att det inte finns några kända, medicinska rapporterade fall”.
Mer om märkningen hittar du här.


INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Ämne Egenskap
Petrolatum Fett, mjukgörande
Aqua Vatten
Paraffin Fett, mjukgörande
Paraffinum Liquidum Fett, mjukgörande
Glycerin Fuktbindande
Sorbitan Oleate Emulgerande
Cera Carnauba Fett, mjukgörande/konsistensgivande
Cholesterol Hudidentiskt barriärfettämne, mjukgörande
Ceramide 3 Hudidentiskt barriärfettämne, mjukgörande
Oleic Acid Hudidentiskt, halvsyntetiskt barriärfettämne, emulgerande
Palmitic Acid Hudidentiskt barriärfettämne
Tromethamine pH-justering
Carbomer Förtjockningsmedel, emulgerande
Astellas Pharma AB, Box 21046, 200 21 Malmö, Tel 040-650 15 00, Fax 040-650 15 01, info.se@astellas.com, www.astellas.se